21 Şubat 2013 Perşembe

Fırında Kaşarlı Ekmek

HAFTANIN YEMEKLERİ-261

Herkese merhaba,

Geçen hafta önce ben ardından bu hafta kızım hastalandık...

Bu hastalıklara evdeki laptopun bazı programlar yüklenmek üzere eşimin şirketine gidip birkaç gündür dönmemesi de eklenince bloğa yazamadım bir süredir...

Bekleyen, merak eden, arayan herkese teşekkür ederim...

Şimdi çok iyiyim ve bloğa yazmaya eski düzende devam edeceğim inşallah :))

Kayıp zamanın telafisi olması için bir tuzlu birde tatlı tarifi vereceğim bugün...

İşte tuzlu tarifimiz

Kahvaltı için pratik ve leziz
 

Sevgiler, görüşmek üzere


Kaşarlı Ekmek

Malzemeler

Ekmek
Kaşar peyniri
Taze soğan (tercihe göre)

Yapılışı

Ekmeği kopartmadan dilimleyin. Dilimlerin arasını ince dilimlenmiş bolca kaşarla doldurun. Çok ince kesilmiş taze soğanları da serpiştirin. (Çok küçük domates parçaları da yakışır bence) Ardından ekmeği folyoya sarın ve kaşarlar eriyene kadar fırına alın. İşte hepsi bu kadar...

 

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...