30 Nisan 2012 Pazartesi

Ev dekorasyonunda Mor Ülke Zamanı


Sevgili arkadaşım Duygu ve çocukluk arkadaşının hayallarinin peşinden koşarak kurdukları "Mor Ülke" ve tasarladıkları son derece modern ve evinize renk katacak ürünlerini sizlere tanıtmaktan büyük mutluluk duyuyorum...



Mor Ülke, ev dekorasyon ürünleri konusundaki yeni trend… Bu ürünler tarzı ne olursa olsun herkesin beğenisini kazanacak düşüncesindeyim.

Mor Ülke’de keçeden peçete halkaları, bardak altlıkları, suplalar ve sehpa-masa örtülerinin yanısıra, kumaş ve kadifeden masa örtüleri de beğenilere sunuluyor...


Bu ürünlere ve her geçen gün biraz daha artan Mor Ülke’nintüm ürünlerinemorulke.blogspot.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Ayrıca facebooktaki Mor Ülke sayfasını beğenerek de yeni çıkan ürünlerden hemen haberdar
olabilirsiniz.

Sofra düzeninin vazgeçilmezi peçeteler için soframızı renklendirecek ve en az yaptığımız yemekler kadar misafirlerimizin hoşuna gidecek tasarımlar çok revaçta. Özenerek kurduğunuz sofranızı süslemek için bir kenara itilecek süslemeler yerine işlevi olan ama aynı zamanda dekoratif olarak sofranızı daha güzel gösterecek ürünler kullanabilirsiniz.


Sevdiklerimizi mutlu etmek, davet sofralarımızı renklendirmek. ya da kendimizi şımartmak; sebebi her ne olursa olsun suplalar masa dekorasyonun vazgeçilmez bir şıklık unsuru olarak sofralarımızda yerlerini buldular.



Farklı renklerde keçe kumaşlar kullanarak evimizi daha sıcak ve dekoratif kılmak artık mümkün. Dekorasyonda minik dokunuşlar, evinize hoş ve sıcak bir atmosfer kazandıracaktır.


Dekorasyonda modern mobilyaların tamamlayıcı detayları olarak kullanılan geleneksel desenler son zamanlarda masalarımızda da yerlerini buldular. Bu geleneksel desenlere ve klasik kumaşlara rağbet gösterilmesinin en önemli nedeni genç nesillerin modanın hızına ve hiçbir şeyin kalıcı olmamasına verdikleri tepki belki de…


Bu yılın modası renklerdeki özgürlük ve aynı düşünceyle oluşturulan desenlerdeki canlı kombinasyonlar. En çok dikkat çeken ürünler günümüzün modern mobilyalarını bir tek dokunuşla tamamlayan kadife ve kumaş kombinasyonlu desen ve renk odaklı masa ve sehpa örtüleri.
Mor Ülke’de özel siparişlerini zi verebilir, Fiyatları görebilirsiniz..


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...