11 Ekim 2012 Perşembe

Jöleli Pasta

HAFTANIN YEMEKLERİ-229

Herkese merhaba,

Yine seçimleri size bırakacağım bir tarif...
İstediğiniz puding ve jöle kombinasyonunu kullanabilir, isterseniz sunumunuzu bardak yada kasede kişiye özel yapabilirsiniz...

Sevgiler, görüşmek üzere


Jöleli Pasta

Malzemeler
-Puding
-Jöle
-Süt

Yapılışı

Bir kat jöle hazırlayıp iyice dondurduktan sonra ince bir kat puding, onu da biraz dondurduktan sonra yine diğer kat jöle konuluyor. Malzemeyi istediğiniz kadar koyabilirsiniz. En önemli nokta katların iyice donduktan sonra diğer katın eklenmesi.


1 yorum:

aysun büyük dedi ki...

tarifi denedim ancak kalıptan çıkaramadım jöleler dağıldı bi püf noktasımı var

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...